Na hun diner maakte Romney opmerkingen en feliciteerde Trump

Trump onderschrijft Mitt Romney voor de Senaat

Romney behoorde tot de toprepublikeinse critici van het gedrag van Trump tijdens de campagne van moncler jas dames 2016, en Trump moncler jassen heren sale schoot terug in ruil daarvoor, 2018 moncler Romney bespottend voor zijn verlies in de 2012 presidentsverkiezingen.

Romney reageerde moncler jas heren sale later maandagavond en twitterde: ‘Dank u, mijnheer de president, voor de steun, ik hoop dat ik in de loop van de campagne ook de steun en goedkeuring van de bevolking van Utah verdien.’

De voormalige gouverneur van Massachusetts kondigde op 16 februari aan dat hij zou rennen voor de Senaatszetel die momenteel wordt bezet door GOP Sen. Orrin Hatch, die eerder dit moncler jas heren jaar jassenmoncler zei dat hij met pensioen zou gaan, en daarmee moncler jas sale het pad voor moncler heren Romney in de zwaar republikeinse staat vrijmaakte.

Dank u, mijnheer de president, voor de steun. Ik hoop dat ik in de loop van moncler sale de moncler jas outlet campagne ook de steun en goedkeuring van de bevolking van Utah verdien.

‘Utah verwelkomt legale immigranten uit de hele moncler outlet wereld Washington moncler jassen outlet stuurt immigranten een bericht van uitsluiting’, zei Romney vrijdag in een video zonder Trump met naam te noemen.

Toen de twee strijden, waren de kritieken veel meer openlijk. Romney heeft toen moncler jassen kandidaat Trump opgeblazen en gewaarschuwd voor een mogelijke ‘bombshell’ in de belastingaangiften die Trump weigerde openbaar moncler uitverkoop te maken moncler jassen dames sale naarmate het primaire campagneseizoen 2016 vorderde.

Trump reageerde door Romney ‘een van de domste en slechtste kandidaten in de geschiedenis van de republikeinse politiek’ te noemen, en de twee bleven weer nieuwe baarden wisselen. In een voorbeeld noemde Romney moncler dames Trump een ‘fraudeur’ in een toespraak, en Trump zei dat Romney ‘op zijn knieĆ«n zou vallen’ vanwege de goedkeuring door Trump moncler jassen heren in 2012.

De twee leken hekken te repareren, echter nadat Trump de algemene verkiezingen had gewonnen. Ze werden samen gefotografeerd terwijl Trump samenkwam en Romney zijn staatssecretaris moncler jas dames sale maakte. Na hun diner maakte Romney opmerkingen en feliciteerde Trump met jassen moncler zijn overwinning, en de kritiek tussen beide is sindsdien grotendeels gematigd.

Ze waren het in de moncler outlet sale herfst van 2017 niet eens met Alabama Republikeinse US Senaat-genomineerde Roy Moore, die beschuldigd werd van aanranding en intimidatie. Trump steunde Moore, zelfs in het aangezicht van de beschuldigingen, en Romney zei dat ‘geen moncler jassen dames stem, geen meerderheid het waard is om onze moncler nederland eer, onze integriteit te verliezen.’.

Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box