Jeg fant en oppskrift på å få jazzgigs å være lykkelig å

Spørsmål til arbeidende spillere

canada goose salg Jeg har lekt for en stund. Jeg føler at jeg dabbled som en jack av alle handler, men jeg har virkelig mestre noe. Jeg har en grad i musikk, og jeg lever som lærer. Men jeg føler meg ikke så god for en gitarist. canada goose salg

canada goose dame Det viktigste er at det ser ut til å være så mye å dekke, og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg lurer på hvordan canada goose salg utviklingen din så ut. canada goose dame

canada goose jakker dame For eksempel har jeg nylig blitt fascinert av solo gitar. Så jeg vil komme inn på noen Chet Atkins, Tommy canada goose dunjakke Emmanuel slags ting. Men hvor skal min tid og canada goose norge forhandler krefter gå? Mot å finne ut at tohånds falsk harmonisk teknikk de alltid bruker? Noe forteller meg at det ikke er et godt første skritt. canada goose jakker dame

canada goose victoria parka Jeg kan ta en anstendig bebop-solo på en av melodiene jeg kjenner til, men jeg føler at jeg flyter på moderne stiler. Så lær noen Jimi Hendrix tilnærminger til å lede, ikke sant? Jeg føler at jeg kunne tilbringe en hel 40 timers arbeidsuke på bøyer akkurat nå. Jeg må nok. Men canada goose importør norge er det en god bruk av min tid hvis jeg canada goose i norge fortsatt ikke vet halvparten av melodiene som kalles på den lokale jazzjammen? canada goose victoria parka

canada goose trillium Jeg vet svaret kan være veldig enkelt: bare trene alt, trene mer, gjør alt. Men jeg fanget litt av en lineær måte å tenke på. Og jeg føler at jeg har vært i en rusk med mitt middelmådige spill i årevis. Skal jeg jobbe med gypsy jazz-komprimering? Skal jeg stjele mer Ben Monder akkorder? Kunnskapens kunnskap virker bare så massiv, jeg føler meg lammet. Da jeg var 21 canada goose norge nettbutikk ekte år (1977/78) jobbet jeg i et band som dekker pop treff av dagen 5 eller 6 netter per uke, vanligvis på samme sted for en uke eller to uker av gangen. I 2003 jobbet jeg mye eller mer, men jeg canada-goose-jakker spilte for det meste jazz i en rekke forskjellige arenaer med et roterende spill av musikere. canada goose trillium

canada goose jakke dame Disse dagene jobber jeg vanligvis med 1 4 gigs per uke, og det er mest jazz, men andre muligheter canada goose norge nettbutikk dukker canada goose billig opp, for eksempel en konsert i juni, som støtter opp et turneringsprogram av noen arv 1950-tallet R-band (ikke de opprinnelige medlemmene). Dette vil kreve ekstra lekser fra min side, canada goose jakke men vil betale mye bedre enn standardprisen. canada goose jakke dame

canada goose canada goose outlet norge jakker herre For meg er hemmeligheten, hvis det er en, å være på hvilken scene du vil være involvert i. Det kan være frustrerende. I min nåværende by canada goose jakke oslo bodde jeg her 6 canada goose norge måneder før jeg fikk min første konsert, men jeg prøvde å holde ansiktet mitt foran folk som spilte konserter hvor jeg passet inn, og det til slutt betalte seg. Jeg fant en oppskrift på å få jazzgigs å være lykkelig å spille med vokalister, vanligvis kvinnelige. Jeg vet mange musikere som hater å gjøre dette, men gode kvinnelige vokalister er vanligvis morsomme selskap å være rundt, og du spiller standarder og kommer til å bruke og finpusse jazzkoteletter. Jeg holder ned en stort sett jevn lørdagspakke i byen på en ritzy biff og martini-type, som støtter opp en av tre forskjellige kvinnelige vokalister. Billetten kjenner mange standarder, kan spille dem i en hvilken som helst nøkkel (død enkel med iReal pro), og kunne sette opp introer og slutter som alle andre i bandet kan følge. canada goose jakker herre

canada goose jakke At det korte svaret på det jeg gjorde (det er mye mer til det, skjønt). Lytting og absorbering er halv kampen. Jeg pleide aldri å tro at lytting ville ha nytte av at jeg spilte i det hele tatt, men jeg var feil, det var jo galt. En dag bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle bli en ‘jazzgitarist’ lenger og spille det jeg føler er riktig. Teknisk spiller jeg fortsatt mye ‘jazz’, men jeg spiller hva jeg føler og hva jeg har absorbert. Jeg bryr meg ikke om å høres ut som noen unntatt meg selv. Du trenger ikke å høres ut som Bird, Clapton, Hendrix, Atkins, Monder, eller noen andre bortsett fra deg selv. Hvis du finner deg selv som spent mens du spiller, prøv å komme deg ut av den vanen. Hele kroppen din skal være løs og aldri tvinge noe. Ditt angrep skal være lett (begge hender), la gitaren gjøre arbeidet for deg. Det er derfor vi har pedaler og volumkontroll, etc. canada goose jakke

canada goose jakke herre Så vidt jeg praktiserer for tiden, spiller jeg bare det som kommer ut, en strøm av bevissthet. Som nybegynner er det nødvendig å lære det grunnleggende, teorien og få kuttene dine ut. Men når du når et nivå der du er trygg, bør øvelsen ikke være så regimentert. canada goose jakke herre

canada goose norge Lær mange melodier som folk spiller i min by (gå til økter / konserter og ta hensyn til det de kaller) canada goose norge

canada goose Lær å være en stor akkompagnatør. De fleste av spillene mine er duo eller trio-gigs som støtter en vokalist eller hornspiller. Å kunne gå med bass og kompord akkord bak noen som det er en moneymaker som gitarist. Det er mange restaurantgig hvor et band vunnet, men en gitarist + vokalist vil canada goose

canada canada goose outlet goose outlet Hvis du liker dette, lærer du solo gitarrangementer og kan spille akkordmelodier av standarder på fluen. Jeg liker ikke solo-spill, men de er der ute canada goose outlet.

Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box